perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kievin kanaa

Työpaikkaruokalan yksi suosituimmista ruoista on Kievin kana. Silloin kun sitä on tarjolla, on ruokalaan syytä mennä ajoissa; normaali klo 13.30 saattaa olla liian myöhään. Kievin kanaa on pitänyt kokeilla jo pitkään, joten mikäpä sen sopivampi ajankohta sille kuin pääsiäinen. Ja siitä tuli myös todella hyvää!


Netistä löytyy useita ohjeita kanalle, mutta isäntä valmisti kanan tällä kertaa Pinjan Herkkulan mukaan. Ruoka on sen verran rasvaista, että laitettiin kanat kuitenkin uuniin vuoassa pellin sijaan. Söimme kanaa perunamuusin ja herneiden kera, mitkä ovat juuri sopivat lisukkeet.

Mutta tämä on kyllä aivan loistava ruoka! Tehdään varmasti uudelleen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti