sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Raparperin alla

En ole mikään erityinen raparperin maun ystävä, mutta on se kyllä vaan todella hieno kasvi! Raparperipiirakat vielä menettelee, mutta minkään raparperihillon tai kiisselin ystävä en todellakaan ole. Mutta lehdistä kyllä saa aikaiseksi vaikka mitä kivaa!


Muutama viikko sitten lehdet päätyivät viinicooleriin koristeeksi. Ulkona valtavien lehtien koko ei niin tulekaan esille, mutta sisätiloissa oli kyllä aika näyttävä kokonaisuus. Lehtien alle voi vielä hyvin sujauttaa kylmäpatruunoita ja juomat pysyy hyvin kylmänä!


Varsista tehtiin raparperikiisseliä ja kyllähän näistä lisää satoa edelleenkin maalla piisaisi. Pelkkänä pensaanakin on kyllä varsin näyttävä kasvi ja tänä vuonna lehdet olivat kyllä aivan valtavat.


Joskus kun lehdet ovat olleet pienempiä, ollaan käytetty niitä myös kesän ulkokattauksissa lautasen alla. Vähän kun roskia vaan pyyhkii pois, niin lehdet ovat aivan loistavia koristeita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti