torstai 29. lokakuuta 2015

The Bastard Executioner tulee

Kurt Sutterin The Bastard Executioner on tulossa Suomeenkin ja yllättävän nopeasti. HBO Nordic näyttää The Bastard Exectioneria 18.11.2015 lähtien. Jaa-a, kyllä tässä on aika raakaa tavaraa luvassa, mutta niin on monessa muussakin suosikissani. Vähän tämä raakuus kyllä arveluttaa, mutta Sutter on äärimmäisen taitava kirjoittaja, joten luotan siihen, että tarina toimii.



Olisi turvallista pysyä moottoripyörien ja rikollisten maailmassa, mutta Kurt Sutter on tehnyt ihan oikein ja kokeilee muuta tyylilajia. Keski-aikaan sijoittuva kiertävän teloittajan tarina kuitenkin muistuttaa monin tavoin Sutterin tyyliä Sons of Anarchyssä, joten aihe ei sinänsä ole mitenkään erityisen yllättävä. Kyseinen aikakausi kun on muutenkin raakuuteen taipuvaa, tässä varmaan saa väkivallan pauloissa Sutter tarinansa ohella aika vapaasti mellastaa. Väkivallasta huolimatta Sons of Anarchyssä pääosa ei ollut väkivallassa vaan siinä tarinassa, jonka odotan tässäkin toimivan.


Sons of Anarchyn luojan uutuussarja The Bastard Executioner saa ensi-iltansa 18. marraskuuta HBO Nordicilla. The...
Posted by HBO Nordic on Wednesday, October 28, 2015

Mielenkiintoista on taas nähdä upea Katey Sagal ja millainen hän on tällä kertaa Annoran, mystisen parantajan, roolissa. Pääosan Wilkin Brattlen esittäjä Lee Jones on aika tuntematon tapaus eikä olekaan esiintynyt vielä oikeastaan missään. Jään odottamaan mielenkiinnolla. Samoin on todella kiinnostavaa nähdä Kurt Sutterin oma rooli The Dark Mute. Tyylilleen uskollisesti Sutter näyttelee kirjoittamissaan sarjoissa myös itse. Jännittävä pariskunta tämä Sagal & Sutter!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti