torstai 7. huhtikuuta 2016

Tanssi Axl, tanssi!

Tämä viikko on mennyt hymyillessä, sillä maanantaina tuli nähtyä video Guns n' Rosesin paluusta 1.4.2016. Ajankohdasta huolimatta Troubadourin klubikeikka ei ollut pilaa vaan ihan täyttä totta. Videon katsomisen jälkeen ajatuskin Axl Rosesta tuo väkisin hymyn huulille. Tämä paluuhan on ollut vähän sellainen, että pitäisikö tätä odottaa vai pelätä, mutta ainakin tämän perusteella paluu vaikuttaa ihan onnistuneelta. Aivan erityisen hienoa on nähdä rennon ja iloisen oloinen Axl; sekä tietysti ne estotonta hymyä aiheuttavat Welcome to the Junglen muuvit.



Vuosia on vierinyt ja ikää tullut niin kuin meille kaikille, mutta ilokseni on todettava, että mikä parasta; ainakin Axlin ääni on tallella. Ja sitten on sitä huumorintajuakin, sillä mitä muuta nuo vuosien mittaan pönäköityneen Axlin Welcome to the Junglen hieman Johanna Tukiaismaiset tanssimuuvit biisin alkupuolella sekä serpentine-kohdassa voisivat edustaa (kauheata myöntää, mutta jostain syystä olen nähnyt You Tubessa Tukiaisen tanssinopetusta...). Muilla alkuperäiskolmikon jäsenillä näyttää soitto pelaavan, mutta paremman kuvanhan tästä kaikesta saa, kun videoita tulee lisää. Troubadouristakin toki on, mutta ne ovat lyhyitä ja monet erittäin huonolaatuisia. Mutta tämä oli kyllä hyvä! Ja tanssimuuveista puheen ollen, piti ihan pojalle näyttää nuoren Axlin ne samat muuvit silloin joskus melkein 30 vuotta sitten:



Naureskelin aiemmin, että uskon yhtä paljon Länsimetron avautumiseen vuonna 2016 kuin Guns n' Rosesin paluuseen. Paluukeikkojen ilmoittamisen jälkeen ajattelin, että Axl ehtii homman vielä monta kertaa perua. Nyt Guns n' Roses on täällä, joten kaipa se Länsimetronkin liikennekin sitten käynnistyy elokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti