tiistai 11. heinäkuuta 2017

Syksyn uutuudet


Tilasin heti mahdollisuuden tullen pienen ennakon Novitan syksyn uutuuslankoja. Monista kirjavista pienet maistiaiset riittävätkin, mutta kyllä pari langoista on sellaisia, joita täytyy varmaan hankkia muutama kerä (sitten kun varastoja on muuten vähän kuluteltu). Mutta kauniita kyllä olivat!



Ehdoton suosikkini oli Duon marjamehu, joka oli aivan ihana! Sitä tulee varmaan hankittua samoin kuin Nallen punaluumua sekä 7 Veljestä petroolia. Myös Duon ukkosmyrsky oli kiva, mutta 7 Veljestä -langan luumu oli todella haalea. Siltä se kuvissakin näytti, mutta luumuksi se on kyllä aika laimea versio. Myös Polariksen uudet värit erityisesti hehku ja nuotio olivat aivan upeita, mutta Taika-langan metsämarjat oli aika erikoinen ilmestys. Se ei näyttänyt kuvissa ihan samanlaiselta, mutta tässä langassa onkin mukana taas valkoista. Sen olisi melkein voinut jättää siitä pois ja metsämarjat-lanka olisi tullut jännittävä. Joka tapauksessa se sopii mainiosti mukaan sukkiin!



Multiraitoja on myös kehuttava! Tilaamani merimies, artesaani ja taidemaalari olivat aivan huikeita. Innolla odotan millaista raitaa niistä tulee! Värisävyt ja lankojen väriyhdistelmät olivat kerta kaikkiaan ihastuttavan kauniit. Toivottavasti tämä lanka pysyy valikoimissa pitkään yhtä ihastuttavin sävyin kuin nyt!

2 kommenttia:

  1. Niin se taas saapuu syksy lankoineen. Onneksi siihen on vielä hieman aikaa. Minä viihdyn paremmin virkkaamisen parissa, mutta kaikenlaiset ihanat langat saavat pään surisemaan ja ideoimaan uusia käsitöitä. Ihanaa kesää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Olen syksyihminen, mutta sen aika ei ole vielä. Syyslangat kuitenkin pistävät pään pyörälle!

      Poista