keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Uutta Alice in Chainsiä

Viikko sitten perjantaina ilmestyi Alice in Chainsin uusi single The One You Know videoineen. Tätä onkin kovasti odoteltu ja uusi levy pitäisi näillä näkymin ilmestyä elokuussa. Levy on ollut jo jonkin aikaa tekeillä, mutta Jerry Cantrellin mukaan fiilattavaa riittää ja hyvähän se on, että levyt tehdään kunnolla!



Tällä hetkellä Alice in Chains kiertää Yhdysvalloissa ja ensi kuussa saapuu myös Eurooppaan. Suomi jäänee välistä tällä kertaa, vaikka muut Pohjoismaat ovatkin erittäin hyvin edustettuna. Pohjoismaat ovat valitettavasti vuorossa juhannusviikolla, joka on vielä työviikko, joten näillä näkymin vierailu Pohjoismaissa jää väliin. Seuraava viikko olisikin onnistunut lähinaapureihin vallan mainiosti! Kööpenhaminaan olimme jo tekemässä matkaa, mutta sopivan hotellin löytäminen vei oman aikansa. Sopiva sellainen kun löytyi, perjantai-päivän liput Copenhelliin oli myyty. No se siitä sitten. Muut paikat ja ajankohdat Euroopan kiertueella eivät syystä tai toisesta sovi, joten toivotaan visiittiä sitten ensi vuonna uudelleen. Torstai-keikkakin Pohjoismaissa olisi sopinut mainiosti, mutta se on valitettavasti välipäivä, joten tällä kertaa ei mikään natsannut.



Livenäkin on uutta The One Know'ta jo soiteltu. Ensi kuulemalta uutuus ei vaikuttanut kovin erityiseltä, mutta parin kerran jälkeen siihen on alkanut mieltyä. Kyllähän tätä taas lisää kuuntelisi! Kieltämättä olen kyllä aika harmissani Suomen jäämisestä kiertueelta väliin, mutta elokuun jälkeisellä settilistalla mennään taas varmaan seuraavat pari vuotta, joten eiköhän sopiva paikka ja aika tähänkin tapaamiseen ainakin lähivuosina löydy!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti